FLORYA'DA EMEKLİLERLE BULUŞTU

FLORYA

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Beyazşehir Mahallesi Florya Parkı'na yapılan çay bahçesinde vatandaşlarla kahvaltıda buluştu.

Başkan Bekir Yıldız, Beyazşehir Mahallesi sakinlerinin talebiyle, insanların buluşup bir araya gelmesi, sohbet etmesi ve boş vakitlerini dilediğince değerlendirmesi için Florya Parkı'na mütevazi bir tesis yaptıklarını hatırlatarak,”Bugün bu tesiste kahvaltıda bir araya geldik, afiyet olsun. Bu tesisi, çocuklar, gençler, yaşlı ve emeklilerin kullanmasını diliyorum, bu bizi çok memnun eder” dedi.
Beyazşehir Mahallesi'nin planlı olmasının büyük avantaj ve güzellik olduğunun altını çizen Başkan Bekir Yıldız,” Plansız ve kaçak yapı mahallesi olsaydı çok zorlanırdık. 45 yıl önce kurulmuş Yavuzlar ve Gazi Osman Paşa'da bugün avuç içi kadar park yeri bulmakta çok zorlanıyoruz. Bir ilköğretim okulu arsasının 60 ile 200 kadar hissedarı var. Bölgemiz çok geniş 86 mahallemiz 400 bin civarında nüfusumuz var. Yamula Barajı ile şehir merkezi arasında koşturuyoruz. Her mahalleden haftada 2-3 kez kendi arabamla geçer, eksik ve noksanlarını görür, talimat verip gidermeye çalışırız. Sizleri rahat ettirmek, ayağınızı taştan esirgemek, huzur içinde yaşamanızı sağlamak için çalışıyoruz. Bu tesislerin sayısını artırmaya, daha güzel ve nitelikli olanlarını önümüzdeki günlerde hizmete sunmaya gayret ediyoruz. Elimizden geldiği, gücümüz yettiği, mali yapımızın da ulaştığı ölçüde bütün mahallelerimize hizmet veriyoruz. Gün gönlünüze göre olsun, dualarınızdan bizi eksik etmeyin, evlerinizde huzur ve sağlık diliyorum” temennisiyle sözlerini bitirdi.
Vatandaşlar da konuşmalarında hizmetten çok memnun olduklarını Başkan Bekir Yıldız'la sıcak bir kahvaltı sohbetinde buluşmaktan da keyif aldıklarını ifade etti.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”